Damat Fincanı Sıradan Olmaz..

Çalışan ve üreten kadına olan hayranlığımızı herkes biliyor. Farklı fikirlere her zaman açığız ve tanıtmaktan keyif alıyoruz. Üreten kadın şimdi de kız istemeye törenlerine el attı. Damat fincanları tasarlanmaya başlandı. Hayatınızın en önemli günlerinden biri olan “kız isteme” gününü unutulmaz hale getirmek istiyorsanız “damat fincanı” tasarımınızı yaptırmalısınız.

Sizden başka kimsede olmayan, aşkınızı anlatan kahve fincanını hayatınızın sonuna kadar saklama imkanına sahipsiniz. Biliyorsunuz, damadın kahvesine tuz atma geleneğimiz var. Eğer damat, tuzlu kahvenin hepsini içerse, “Senin elinden zehir olsa içerim, iyi günde de kötü günde de yanındayım.” mesajını vermiş oluyor. İçmezse de tam tersi negatif mesajlar alıyor gelin kızımız. Fincanın üzerine “damat kahvesi” , evlenecek çiftin isimlerinin baş harfleri yazılabiliyor. İsteyen kalpler çizdiriyor isteyen de aşklarını anlatan başka türlü motifleri tercih ediyor.

İşini titizlikle yapan, çok marifetli bir kadını sizlere tanıtmak istiyoruz. Tasarımlarını Instagram sayfasında sunuyor ve satışını da yine aynı sayfa üzerinden yapıyor. Ona ulaşmak isterseniz kullanıcı adı: mcy_tasarim dır. Özel gününüze tam zamanında istediğiniz ürün yetiştiriliyor.

Sadece isteme veya söz günlerinde değil başka özel günlerinizde de çizimler yaptırabilirsiniz. Örneğin doğum günü için kahvesever bir dostunuza ona özel tasarlanmış fincan hediye etmek paha biçilemez bir güzellik olacaktır. Hayalinizde ne varsa anlatın ve hayalinizdeki hediyeye sahip olun.

Bizim internet sitemiz için de Meral Hanım kedili bir fincan hazırladı. Çok güzel değil mi? =)

kadinbakisifincantasarim

Mail adresinden ulaşmak isterseniz de mcy.tasarim@gmail.com dan ulaşabilirsiniz. Diğer fincan tasarımları aşağıdadır. Fotoğrafların büyük hallerini görmek isterseniz üzerine tıklayıp inceleyebilirsiniz. Sevgilerle..

2 yorumlar

  1. o kahve fincanlarini ereden ismarlaya bilirim ve amanyaya da gönderiyormusunuz cevap icin tesekürler
    2 dakim lazimsi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir