DAAS Özel Tasarım Seramik Ürünler

Seramik ürünler, özel tasarımlar ve renk tonları kullanılarak tasarlandığında şık bir görünüm oluşturuyor. Aynı zamanda, seramiklerin yapıları da farklı formlara sahiptir. Kadın girişimci tarafından kurulan DAAS, özel tasarım ürünleriyle dikkat çekiyor.

daas ozel tasarim seramik urunler

Özel tasarım DAAS Seramik vazo çeşitleri, evinizin mutfak, banyo, oturma odası, salon, balkon veya aklınıza gelecek her yerinde kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmaktadır. Her vazo çeşidi tasarımlarının özgünlüğü ile kendine has bir yapıda imal edilmektedir.

Göze hitap eden modern mekanlar oluşturmak için insan figürlü olarak tasarlanan vazo ve saksıları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda, dekoratif heykel saksı modelleri de bu dizaynı oluşturmanıza imkan sağlar. Kadın vücudu şeklinde olan saksı ve vazolar da evinizde dekoratif bir görünüm oluşturacaktır. Aynı zamanda, koleksiyon yapabileceğiniz saksılar da özel olarak tasarlandığı için bu tümünü evinizde görmek isteyeceksiniz.

DAAS satış sitesinde vazo ve saksıların yanı sıra farklı özel tasarım ürünlere de yer almaktadır. Özel seramik ürünler içinde, dekoratif biblo ve heykeller de yer bulunmaktadır Her bir ürünün malzeme yapısı, rengi ve görüntüsü kendis. Dolayısıyla evlerdeki ya da ofislerdeki tarzınızı konuşturmak adına, marjinal görünümlerde tasarlanan seramik ürünleri gözden geçirebilirsiniz. Seramik ürünler, yaldızlı ve parlak özel boyalarla boyanarak, ortamdaki varlığını hissettirmektedir. Farklı doku ve formlarda özel olarak tasarlanan bu ürünler, aynı zamanda güncel ev dekorasyon modasına da yön vermektedir. Farklı mekanlardaki eşyalar ile uyumu yakalayacak onlarca saksı, vazo ve ürünü site üzerinden ulaşabilirsiniz. daasdesignroom.com linkine tıklayarak ürün seçeneklerini gözden geçirebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir