Czn Burak Hasta Mı?

Sosyal medya üzerinden gülümseyerek yemek yaptığı videoları paylaşan fenomen Czn Burak, sosyal medya hesabından bir hastane videosu paylaştı. Paylaştığı videoda kolunda serum olduğu görünüyordu. Bir açıklama yapmadan paylaşılan video sebebiyle akıllarda bazı soru işaretleri kaldı. Hayranları önce, Beyninde tümör olduğunu düşündü. Sonra ise Czn Burak’ın kanser olduğu iddiaları gündeme geldi.

En doğru açıklamayı ise kendisi yaptı ve bir kontrol için hastaneye gittiğini, korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Bir ameliyat geçirdiği anlaşılan Burak, 1994 İstanbul doğumludur.

czn burak oldu mu hasta mi kanser mi

Czn Burak kimdir?

İstanbul’da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir.

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak “Smiley bae” adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009’da Aksaray’da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir