Clickbait Oyuncuları Polis Kimdir?

Clickbait dizisinde, sosyal medya çağında insanların kontrolsüz dürtülerinin nasıl körüklendiğini sekiz farklı bakış açısıyla anlatılıyor. Kaçırılan aile babası Nick Brewer kendini uğursuz bir internet yayınının ortasında buluyor. Yakınları ise bunu kimin, neden yaptığını öğrenmek için zamanla yarışıyor.
Dizide, suçunu itiraf eden bir tacizcinin öldürülmesinde sosyal medyanın etkisi gözler önüne seriliyor. Kişinin ölüp ölmediği ise 2.bölüm sonunda belli oluyor. Dizide sosyal medyanın gücü ön plana çıkarılmış. Olayların içinde yer alan ve katilin kim olduğunu araştıran polisin asıl adı ve kim olduğu çok merak ediliyor.
Diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

clickbait dizisi oyunculari polis

Clickbait Dizisindeki Polisin Gerçek Adı Ne?
Clickbait Oyuncuları Dedektif Kimdir?
Asıl adı Phoenix Raei olan oyuncu, görünüşü itibariyle Türklere benziyor. Belki de bundan olsa gerek Türk izleyiciler tarafından nereli olduğu ve asıl adı merak ediliyor.
Phoenix Raei, çocukken Avustralya’nın Perth kentine göç eden İran Şiraz doğumlu Avustralyalı bir aktör, yazar ve yönetmendir.2019’da Casting Guild of Australia, Rising Star Ödülü’nü aldı ve Netflix dizisi Clickbait’te (2021) (NBCUniversal International Studios, Matchbox Pictures) başrol oyuncusu olarak rol aldı. 1985 doğumludur.

Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle:
Dizinin yönetmenliğini Brad Anderson, Emma Freeman, Cherie Nowlan ve Ben Young gibi isimler yaparken, senaryosunu Tony Ayres, Melissa Scrivner Love ve Christian White gibi isimler tarafından kaleme alındı.
Filmin oyuncu kadrosunda Adrian Grenier, Betty Gabriel, Zoe Kazan, Phoenix Raei, Elizabeth Alexander ve Abraham Lim gibi isimler yer alıyor.

clickbait dizisi oyunculari polis kim

zoe kazan betty gabriel adrian grenier phoenix rael

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir