Cihangir Ceyhan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Camdaki kız dizisinde yeni yayınlanan fragmanda fenalaşan Rafet Bey’in yardımına Hayri’nin koşması ile merakla beklenen Hayri’nin kim olduğu da ortaya çıktı. Hayri’nin Cihangir Ceylan olduğu belli olmasıyla birlikte de merak edilen isim olmayı başardı. Peki Cihangir Ceyhan kimdir ?

cihangir ceyhan kimdir nereli kac yasinda

Camdaki Kız’da Cihangir Ceyhan’ın hayat vereceği Hayri isimli karakter için imaj değiştirdiği de ortaya çıktı. Ceyhan, bu yeni karakter için bıyık bıraktığı görüldü. Cihangir Ceyhan kaç yaşında ? 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da doğmuştur. Yani 2021 yılı itibariyle 32 yaşındadır. Cihangir Ceyhan nereli ? kendisi Aslen Elazığlıdır. İstanbul’da 3 yıl gibi bir süre boyunca kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitimden sonra ise Adana’ya geri dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2015 senesinde yayınlanan Yusuf adlı sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır.

Daha sonrasında internet dizisi olan “Sıfır Bir Adana” isimli Adana dizisinde Cio karakterine hayat vermiş ve geniş bir hayran kitlesi tarafından da sevilmeyi başarmıştır. Cihangir Ceyhan, asıl çıkışını ise Show TV’de yayınlanmış olan ve geride bıraktığımız sezon final yapan Çukur adlı dizide canlandırdığı Azer karakteri ile yaşamıştır. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur. Kendisi hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir