Çeyizlik Porselen Yemek Takımları

Artık bu günlerde çeyiz alışverişleri hızlandı. Hala çeyizinizde yemek takımınız yoksa bu modellere mutlaka bakın. Tabi modelleri beğenmek zor olabilir. Aklınızdaki bir soru da “Yemek takımlarınının tabaklarını kare mi seçsek yuvarlak mı seçsektir.” Eskiden kare modeller yoktu hep yuvarlaktı. Şimdi yeni evlenenlerde hep kare modeller var. Daha modern geometrik desenler var. Kullanımı zor olur mu diye de düşünülüyor. Haklısınız. Ancak tedirgin olmanıza gerek yok. Eskiler almak istemezler ama yeni nesil yeni ürünlere açık. Kullanımında bir zorluk yok. Kesinlikle çok memnun kalacaksınız. Hem de çok şık duruyor. Ayrıca çok parçalı da olması gerekmiyor. 85 parçalık bir set zaten 12 kişilik oluyor ve de yeterli. Zaten çeyizde bir misafirlik bir de günlük yemek takımı alınıyor. Bol bol yeter.
Bazı kare takımların kenarları çok sivri oluyor. Bazıları ise biraz da yuvarlak dönüşlü. Sivri olanları tercih etmeyin. Bulaşık makinesine koyduğunuzda makinenin çalışmasını engelleyebilir. Daha çabuk kırılabilir.

Kahvaltılık porselen yemek takımın da alınması gerekiyor. Onu da yine yemek takımınızla uyumlu alabilirsiniz. Zaten bu tür kampanyalar da mevcut. Fikir olması bakımından en güzel modelleri ekliyoruz. Üzerine tıklayıp büyük halini görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir