Cemre Solmaz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Youtube platformu üzerinde Deli Hisler isimli şarkı ile en üst sırada yer almayı başararak adından söz etmeyi başaran isim olan Cemre Solmaz kimdir ? kendisi hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

cemre solmaz kimdir nereli kac yasinda

Deli Hisler isimli şarkı ile 24 saat dahi olmadan 1.5 milyon izlenmeyi başaran Cemre Solmaz nereli sorusu en çok merak edilenlerden olup kendisi Ordu Fatsa’lıdır. Şuanda ise İstanbul’da yaşamaktadır. Youtube üzerinde 1 milyondan fazla abonesi bulunan Cemre Solmaz’ın Tiktok üzerinde de ise 2 milyon üzerinde abone sayısı bulunuyor. Cemre Solmaz kaç yaşında olduğu da en çok merak edilenlerden biri olup 13 Nisan 2000 doğumlu olup 2021 itibariyle de 21 yaşındadır. Bir röportajda annesi ve babasının ayrı olduğunu ve babası ile görüşmediğini söylemiştir. Cemre Solmaz abisi ve annesi ile görüşmektedir. Fenomenin şuanki sevgilisinin kim olduğu konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bir dönem adı kendisi gibi fenomen olan ‘Cellat36’ hesabıyla tanınan Özgür Deniz ile anılmıştır Cemre Solmaz’ın eski sevgilisi Cellat 36 rumuzlu Özgür Deniz olarak biliniyor.

2 yıl hemşirelik eğitimi almış olup bir hastanede görev almaktadır. İlk olarak Tiktok üzerinde paylaşımlar yapmış olup sonrasında ise Youtube’da yayınlar yapmaya başlamıştır. Takipçileri her geçen gün artmakta olup artık şarkılar da yapmakta olup ilk olarak Deli Hisler isimli tekliye ve bir klibe sahip olmuştur. Klip ve şarkı oldukça ilgi çekmiş olup yayınlandığı andan saatler sonra milyonlarca kez izlenmiştir.

Cemre Solmaz burcu ne : Koç

Cemre Solmaz boyu kaç : 1,68 m

Cemre Solmaz kilosu kaç : 50 kg

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir