Cem Adrian Gay Mi?

Öncelikle herkesin tabi ki kendi tercihleri var ve kimsenin hayatına karışılamaz. Tarkan için gay olduğu ile ilgili söylentiler olmuştu ve sonrasında evlendi barklandı ve çocuk sahibi oldu. Ve hatta bu gibi kişilerin tercihlerinden çok sanatlarına bakılmalı diye düşünüyoruz.

Cem Adrian gay mi ve Cem Adrian eşcinsel mi sorusu çok sorulan ve merak edilen sorulardan biri. Şarkılarında sürekli “çocuk” ve “küçük adam” gibi söylemlerde bulunması da şüphe uyandıran durumlardan biri olarak görülüyor. Bir şarkısında “bir adam severken, bir adam giderse” farklı bir şarkıda da “söyle bana küçük adam çok erken değil mi” şeklinde sözler mevcut. Albümlerin kapaklarında şüphe ettiren resimler var. Herhangi bir magazin programında da Adrian’ı görmek ve yanında bir kadın ile görmek mümkün değil. Bir çocuklu adam fotoğrafı atıp altına da keşke benim de olabilse gibi bir yazı yazdığı görülmüştü.

Cem Adrian Aykırı Sorular adlı programa da konuk olduğunda sunucunun “kız hayranlarınızın sayısı oldukça fazla” demesiyle birlikte Cem Adrian’ın hepsi kızmı , erkek yok mu gibisinden şakayla karışık soru sorması da şüphe uyandırıyor. Bu gibi şeyler gay olduğunu gösteriyor ancak tabi ki kendi tercihleri ve kararları ve bizim konuyla ilgili açıklama yapmak gibi bir yetkimiz de yok.

Aşağıdaki tweet’inin de anlam taşıdığını düşünüyoruz.
cem adrian gay mi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir