Camdaki Kız Dizisinde Hayri’yi Kim Oynayacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın başrollerini Burcu Biricik ile birlikte Feyyaz Şerefoğlu paylaşıyor. Dizinin, bir an olsun heyecanı azalmazken, sonraki bölümleri merakla bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinde Hayri kim olacak? Hayri’yi kim canlandıracak?

Gülseren Budayıcıoğlı’nun aynı adlı eserinden uyarlanarak dizi olarak ekrana gelen Camdaki Kız’ın başına gelecekler şimdiden belli. Hayri adlı bir adama aşık olacak olan Nalan’ı izleyeceğiz.

Hem şoförlüğü hem de korumalığını yapan Hayri’ye aşık olan Nalan aslında her şeyden habersizdir. Hem sevgiye hem de ilgiye oldukça aç olan Nalan da Hayri’nin sözleri sonrasında dayanamayarak ondan etkilenmeye başlar. Ancak Nalan evli olduğu halde böyle bir ilişki içerisinde olmayacağından kocasından boşanarak evli olan Hayri ile 7 yıllık bir birliktelik yaşar.

3 çocuk babası ve evi olan Hayri’de karısı Türkan köyden kuma hayatına alışkın olduğundan Nalan’ı kabullenmek durumunda kalır. Nalan da çocukları babasız kalmasın diye Hayri’den boşanmasını asla isteyemez. Hayri sonunda bir gün Nalan’ı Türkan ve çocukları ile tanıştırır.

camdakikiz hayri

Hayri karakterini kimin oynayacağı ise büyük merak konusu. Bir söylentiye göre, Şükrü Özyıldız’ın canlandıracağı söyleniyor. Asıl oyuncuyu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir