Camdaki Kız Nalan’ın Annesi Neden Böyle Davranıyor?

Kanal D’nin trend listesine giren dizisinde Nalan karakterinin yaşadıkları ve annesinin ona karşı davranışları büyük bir ilgiyle izlendi. Nalan’a annesi merhametsizce yaklaşıyor. Ergenliğe girdiği andan itibaren korse giydirip sıkı sıkı bağlayarak hiçbir erkekle cinsel temas kuramadığından emin olmak istiyor. Çünkü annesine göre, korse takmayan kızın bekaretinden emin olunamayacaktır. Nalan lise yıllarında korse ile tanışır ve bu yaşına gelene kadar da bir ritüel halinde üzerinde taşır. Bu korse onun canını çok yaksa da çıkarmasına izin verilmez. Bütün iç çamaşırları kaynatılarak özenle asılır.

camdaki kiz dizisi nalan korse

Camdaki Kız Nalan’ın annesi neden böyle davranıyor?

Dizide annesi olarak gösterilen kadın, aslında Nalan’ın anneannesidir ve 70 yaşındadır. Nalan onu annesi olarak bilmektedir ve çok yakında gerçeği öğrenecektir. Nalan’ın annesi doğum yaparken hayatını kaybeder. Ona anneannesi ve dedesi büyük bir özenle bakar. Yaşlı kadının böyle davranmasının aslında mantıklı bir nedeni vardır.

Nalan’ın gerçek annesi, ortaokula giderken üvey dayısının tecavüzüne uğrar ve haline kalır. Nalan’ın doğumu sırasında hayatını kaybeder. Anneannesi ve dedesi onu en iyi okullarda okutur. Lüks bir hayat içinde yaşatırlar. Ancak yıllar önce yaşanan bu utanç verici durum yüzünden onu sevememiştir. Nalan tüm gerçekleri, evlendikten sonra, dedesinin ölümü ile öğrenecektir. Yani babası, Nalan’ın evlendiğini görecek ve bir süre sonra ölecektir..

Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından uyarlanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir