Camdaki Kız Nalan Neden Korse Giyiyor?

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Camdaki Kız 1. bölümü ile ekranda fırtınalar estirdi. Nalan’ın annesi Feride’nin Nalan’a korse giydirdiği sahneler, sosyal medyada çok konuşuldu. Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın neden korse giydiği merak edilirken Camdaki Kız’ın konusu da araştırılmaya devam ediyor. Nalan’ın annesi olan Feride’nin acımasız tavırlarının nedeni merak ediliyor. Bir anda geçmişi hatırlayan Nalan’ın ilk regl olduğu dönemi hatırlarken annesinin, “Bunu da giyeceksin. Her genç kıza bu yaşlarda başlar. Namusunla evlenene kadar bu giyilecek.” demesi Nalan’ın neden korse giydiğinin cevabıydı aslında.

camdaki kiz nalan korse

Camdaki kız dizisindeki Nalan neden korse giyiyor?
Dizide annesi olarak gösterilen kadın, aslında Nalan’ın anneannesidir ve 70 yaşındadır. Nalan onu annesi olarak bilmektedir ve çok yakında gerçeği öğrenecektir. Nalan’ın annesi doğum yaparken hayatını kaybeder. Ona anneannesi ve dedesi büyük bir özenle bakar. Yaşlı kadının böyle davranmasının aslında mantıklı bir nedeni vardır.

Nalan’ın gerçek annesi, ortaokula giderken üvey dayısının tecavüzüne uğrar ve haline kalır. Nalan’ın doğumu sırasında hayatını kaybeder. Anneannesi ve dedesi onu en iyi okullarda okutur. Lüks bir hayat içinde yaşatırlar. Ancak yıllar önce yaşanan bu utanç verici durum yüzünden onu sevememiştir. Nalan tüm gerçekleri, evlendikten sonra, dedesinin ölümü ile öğrenecektir. Yani babası, Nalan’ın evlendiğini görecek ve bir süre sonra ölecektir..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir