Camdaki Kız Muzo’nun Hastalığı Ne?

Kanal D’nin her bölümü merakla beklenen dizisi Camdaki Kız’ın en esrarengiz karakterlerinden biri olan Muzo’nun hayatı merak ediliyor. Tüm ev ahalisinden uzakta, kendini odasına kapatarak yaşayan Muzo, aynı zamanda sözüne ve bilgisine güvenilir bir kişi olarak gösteriliyor. Evin son çocuğu olan Muzaffer’in doğumundan sonra yaşadığı birtakım sıkıntılar yüzünden anne ile babanın arası açılmıştır. Baba, eşini suçlayarak doğan erkek çocuğu beğenmemiştir.

muzo

Enis Arıkan’ın canlandırdığı Muzo Muzaffer karakterinin hastalığı ne?

Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakteri Gülcihan ve Rafet Koroğlu’nun oğullarından birisidir. Camdaki Kız kitabındaki bilgilere göre; Muzaffer ailenin küçük oğludur. Önce Sedat, sonra Suat ve en son Muzaffer doğmuştur. Muzo, doğuştan bir hastalıkla dünyaya gelir. Kitaba göre Muzaffer ve Suat, diziye göre Selen, ikizdir, annesinin karnındayken Suat Muzaffer’in üstünde kalmıştır ve o yüzden kamburdur.
Çeşitli ameliyatlarla Muzo kısmen düzelmiş ve şimdiki haline gelmiştir. Bu süreçten dolayı içe kapanan Muzo, insanlar kaçarken kendini de çokça geliştirmiştir. Bol bol kitap okuyarak araştırmalar yapmış, evin en bilgili kişisi olmuştur. Onun görünüşündeki sıkıntı gözle görülebilmektedir.

Muzo ile Nalan aşık olacak mı?

Kitaba göre Muzo ile Nalan arasında bir aşk görünmüyor. Muzo, Nalan’a sevgiyle baksana da Nalan ona aşık olmayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir