Camdaki Kız Hayri Hakkında Merak Edilenler

Kanal D’nin merakla beklenen ve takip edilen dizisi Camdaki Kız’ın yeni sezonu bomba gibi başladı. Bilindiği üzere geçen sezonun son bölümünde otel koridorunda yere yığılıp gözyaşlarına boğulan Nalan’ın üzeri bir şal ile örtülmüş, Hayri karakteri ilk o sahnede ortaya çıkmıştı. Hayri’nin yaşadığı ev, yemek yediği fakir sofrası, giyim tarzı sezon sonrası 2 bölümde ara ara gösterilse de Hayri’nin yüzü kesinlikle gösterilmedi. 3. bölüm fragramanında Hayri’nin kim olduğu göründü. Hayri’yi canlandıran kişinin Cihangir Ceylan olduğu kesinleşti. Onu ilk kez görenler, daha önceki dizilerini izlememiş olanlar, hayatına dair birçok şeyi merak etti.

Cihangir Ceyhan Fotoğrafları

Sinema ve dizi oyuncusu olan Cihangir Ceyhan 18 Ekim 1989, Adana doğumludur. Uzun boylu olarak gösterilen Ceyhan’nın boyu çok merak ediliyor. Cihangir Ceyhan 1.77 cm boyunda ve 75 kg’dır. Rafet Koroğlu, Hayri ismini hafızasına aldı. İlerleyen bölümlerde Hayri karakteri Koroğlu ailesine şoför olarak işe alınacak. Rafet Koroğlu, o kadar değerli bir bilekliği bulup teslim etmesinden ötürü Hayri’ye aşırı güven duyacak. Ancak olaylar tam da bu gelişme ile başlayacak. Çok güvendiği Hayri ile gelini Nalan arasında duygusal bir bağ kurulacak. Psikolojik olarak çökmüş, yalnız ve sevgiye muhtaç Nalan’ın bu durumundan faydalanan Hayri, Nalan’ı kendisine bağlayacak. Ancak Nalan, her ne kadar kocası ile bir sevgi bağı olmasa da evli bir kadına böyle bir ilişki yakışmayacağını düşünecek ve Sedat’tan ayrılacak. Hayri ile yeni bir hayat kurmak isteyen Nalan büyük bir şokla daha yüzleşecek. Hayri’nin evli olduğunu öğrenecek. Köyünde resmi nikahlı bir karısı olan Hayri Nalan’ı kuma getirecek.

Cihangir Ceyhan’ın Sevgilisi Kim?

Çukur dizisinde rekorlar kıran Karaca karakteri Ece Yaşar henüz bilinen bir sevgilisi yok. Bir dönem Azer Kurtuluş karakteri canlandıran Cihangir Ceyhan ile adı aşk söylentilerine çıkmış ancak ispatlanamamıştı.

0x0 cihangir ceyhan kimdir kac yasinda camdaki kiz hayri kimdir camdaki kiz hayriyi cihangir ceyhan mi oynuyor

cihangir ceyhan

cihangir ceyhan hayri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir