Camdaki Kız Hayri Ersoy Kimdir Hayri Cihangir Ceyhan Mı, Cihangir Ceyhan Kimdir ?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Hayri Ersoy karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini canlandıran isimlerden biri de Cihangir Ceyhan’ın olduğu iddia ediliyor. Peki ama Camdaki Kız Hayri kimdir kaç yaşında ve nereli ?

camdaki kiz hayri ersoy kimdir hayri cihangir ceyhan mi cihangir ceyhan kimdir

Hayri karakterinin yaka kartı ve isim soyismi görülmüştü. Camdaki Kız dizisinde Hayri Ersoy’u Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı iddia edilenler arasında. Bu iddianın gerçek olup olmadığı ise yakında belli olacak.

Cihangir Ceyhan kimdir ? Camdaki Kız isimli dizide Hayri karakterini oynayacak kişi olacağı iddia edilen Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Kendisi aslen Elazığ’lıdır. İstanbul’da yaklaşık 3 yıl kamera önü oyunculuk eğitimi almış ve sonrasında Adana’ya geri dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimine 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile ulaşmıştır. Ardından internet üzerinden izlenen Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Cihangir Ceyhan, asıl çıkışını Show TV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığımız sezon final yapan Çukur dizisinde canlandırdığı Azer karakteri ile yapmıştır. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir