Bulut Duman Kimdir?

1990 yılında Almanya Hamburg’da dünyaya gelen Şarkıcı Bulut Duman, hakkında ortaya atılan istismar suçu ile gündeme geldi. Hal böyle olunca, kişinin kim olduğu da merak ediliyor. Duman aslen Selanikli bir aileye mensup. Hakkında çok fazla bilgiye erişilemeyen Bulut Duman, sık sık yaptırdığı estetiklerle ve farklı kişiliğiyle ve gündeme geliyor.
”İki Aşık İki Düşman” adlı albümündeki “Vuslat” ve “Sol Yanım” adlı şarkılar ile sadece internette yayınlanan video klipleri ile yaklaşık 3 milyon kişi tarafından takip edilen Bulut Duman, sosyal medya platformlarında da oldukça geniş takipçi sayısına sahip.
Bulut Duman, ”Rütbe” isimli şarkısıyla, 2016 yılında Dijital Dünyanın Enleri ödüllerinde ”2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Şarkısı” ödülünü elde etmişti…

bulut duman

Bulut Duman Kızını İstismar Etti mi?

Evlat edindiği 2 yaşındaki çocuğuna başka bir erkek tarafından cinsel istismarda bulunulması için azmettirdiği iddia edildi. Şarkıcı Bulut Duman’ın Kadıköy’deki adresinde A.Ü. isimli erkek ile 7 Kasım 2020’de cinsel birliktelik yaşadığı ve A.Ü.’nün ifadesine göre Duman’ın kendisine çocuğa cinsel istismarda bulunmasını azmettirdiği yönündeki iddiası üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi. İddianamede 2 yaşındaki mağdur çocuğun şüpheli Bulut Duman’ın çocuğu olduğu vurgulandı.
A.Ü.’nün ifadesine göre şüpheli Bulut Duman’ın A.Ü.’ye “Bende yeni bir fetiş var” diyerek “Bu durumu seninle yaşamak istiyorum” dediği öne sürüldü. A.Ü.’nin Duman’ın isteğini kabul etmediği öne sürülen iddianamede, Duman’ın A.Ü.’ye “Ben zaten çocuk gelişimciyim. Bebekler 15 aylıkken böyle bir durumu anlamazlar” şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Duman kendi İnstagram hesabından: “Tüm yakın çevrem, arkadaşlarım, dostlarım ve elbette beni takip edenler, kızımla mükemmel ve eşsiz bir baba-kız ilişkimiz olduğunu biliyorlar. Sokaktan geçenlerin bile her daim övgüsüne mazhar olmuşumdur. Çok samimi olarak söylüyorum, zerre keyfimiz kaçmıyor. Kimse de size ve yalan haberlerinize inanmıyor. Kızımı gören herkes onun zekası karşılığında şaşkınlığını gizleyemiyor. İnanılmaz mutlu bir çocuk ve onunla gurur duyuyorum. İş babalığım konusunda yetkinliğim ve babalığım noktasında kimsenin ağzını açmak haddi değil. Zaten aksi halde en ufak bir şüphe olsaydı, şu an evladımla tatilde olmazdık. Bu iftiraya ortak olan pisliklerden bazıları da ceza evinde olmazdı ve dışarda olanların da hukuki süreci devam ediyor olmazdı.” şeklinde paylaşım yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir