Bülent Ersoy Hasta Mı?

Star Tv’de yayınlanan Benzemez Kimse Bize adlı televizyon şov programında şarkı söyleyen ve ardından konuşma yapan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’un yavaş konuşması izleyicilerin dikkatini çekti. Konuşmakta zorlandığı her halinden belli olan Ersoy, nefes alırken de zorlanıyor gibiydi. Her şeye rağmen saçları ve makyajından asla taviz vermeyen Ersoy’un hasta olup olmadığı merak edildi. Canlı olarak yayınlanan programdan önce alkol alıp almadığı da düşündürdü. Mustafa Keser ile söyledikleri Safa Geldiniz Dostlar şarkısı yoğun ilgi gördü.

bulent ersoy hastami

Bülent Ersoy’un nesi var?
Bülent Ersoy’un babası hasta ve an itibariyle yoğun bakımda olduğu için moralinin bozuk olduğu söyleniyor. Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç’un düşme sonucu hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Haberi duyuran ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç düşerek hastaneye kaldırıldı ve kalça kemiğinin kırıldığı öğrenildi” ifadelerini kullandı. Erkoç’un hastanede tedavi gördüğü belirtildi.
Ünlü sanatçının bir hastalığı olduğu ve hastalığının herkesten saklandığı da verilen bilgiler arasında..

Bülent Ersoy kaç yaşında?
Bülent Ersoy (9 Haziran 1952, İstanbul), Türk sanat müziği şarkıcısı. Sanatçı “Diva” lâkabıyla bilinir. 9 Haziran 1952 tarihinde, İstanbul’da doğdu.Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir