Bulantı Önleyici Bileklik

Bazen mide bulantıları gebelikte dayanılmaz bir hal alır. Bu bulantıları yalnızca yaşayanlar bilir. Şimdilerde bulantıyı önlediğini iddia eden bileklikler üretiliyor. Bu bileklikleri sadece hamileler değil yolculuklarda yoğun mide bulantısı yaşayanlar, kemoterapi gibi ağır tedavi geçirenler de kullanıyor.

Bulantı başladığı anda ya da başlayacağını anladığınız anda bilekliği takıyorsunuz ve çok kısa bir sürede etkisini göstermeye başlıyor. Bu ürün çocuklarda da kullanılabiliyor.

Bileğin başladığı noktadan bir parmak hizasında bileklikler takılmalıdır. Parmağınızla bu noktayı hissedebilirsiniz.

Bu ürünler ilaç içermediği için hiçbir yan etkisi de olmuyor. Bu yüzden gebelikte ve diğer bulantılı hastalıklarda rahatlıkla kullanılıyor. Kullanan kişilerden yarar görmediğini söyleyenler de var; çok işe yaradığını söyleyenler de var. Tabii ki piyasada birçok marka ürün bulunuyor. Orjinallerinin yanında taklitlerin de olduğu bir gerçek. Çok detaylı mekanik ürünler de var; basit enerji bilekliklerine benzeyenler de. Bu yüzden eczanede satılan ürünleri tercih etmelisiniz. Fiyatları da çok cazip olduğu için özellikle ağır gebelik belirtileri yaşayanlar için denemek bir çözüm yolu olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir