Buhar Destekli Fırın Nedir?

Yeni çıkan buhar destekli fırınlarda mini ve midi fırınlarda bulunan Buhar Destekli pişirme programı ile pişirme yaparken fırın içerinde bulunan buharın yayılmasını sağlayarak, içi yumuşak dışı çıtır ve çok daha kabarık hamur işi yemekleri ve ev yapımı ekmekleri kolaylıkla pişirebiliyorsunuz. Buhar destekli fırın nedir ? Kullanımı oldukça kolay olan ve yumuşacık ve lezzetli olmasını sağlayan bir sistemdir.

buhar destekli firin nedir

Buhar destekli fırın ne işe yarar ? En sevdiğiniz yemekleri pişirirken hiç düşünmeden buharlı programları kullanabilirsiniz. Buhar ile çok daha güzel kızaran et yemekleriniz ve tatlılarınız da oldukça harika olacak. Bu tip fırınlarda cheesecake’niz profesyonel bir aşçının elinden çıkmış gibi görünebilecektir.

Peki buhar destekli fırın nasıl çalışır ? Tam buhar fonksiyonu ile balık gibi yiyecekleri buharla pişirerek dokularını ve besin değerlerini tamamen koruyarak lezzetli şekilde buğulayabilir, yarı buhar ve ısıtma ile buzdolabında sakladığınız gıdaları tatlarını koruyarak ısıtabilir ve az buharlı yüksek ısı seçeneği ile dışı mükemmel şekilde kızarmış ve içi yumuşacık hamur işlerinin keyfini sürebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir