Budayıcıoğlu’ndan Yeni Dizi: Camdaki Kız

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanarak ekrana taşınan diziler arasına bir yenisi daha ekleniyor. Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinden sonra gündeme bomba gibi düşecek olan Camdaki Kız dizisi çok yakında başlıyor.

Camdaki Kız Oyuncu Kadrosu
Yeni dizi Camdaki Kız’da başrol Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Bu sezon Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile izleyicileri derinden etkileyen oyuncu, yeni oynayacağı Camdaki Kız dizisinin fragmanı da yayınlandı.

camdaki kiz

Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Camdaki Kız” kitabında terapisini yürüttüğü gerçek bir çiftin hikayesinden uyarlanmıştır. Son dönemin ilgi gören projeleri arasında yer alan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan “Camdaki Kız”, lüks içinde yaşamış ama ‘yok sayılmış’ bir çocukluktan gelen iç mimar Nalan ile, sert ve yoksul bir çocukluk geçirmiş elektrikçi Hayri’nin aşk hikayesi.  Dizide başrolü ise Burcu Biricik canlandıracak. Camdaki Kız dizisiyle Burcu Biricik, daha önce görülmemiş bir aşk hikayesinin ana karakteri olan Nalan’ı canlandıracak. Başarılı oyuncu, hayatta yaptığı tercihlerle, izleyiciyi aşka yepyeni bir pencereden baktıracak Nalan karakterinde herkesi kendine hayran bırakacak.

Dizi Kanal D’de çok yakında başlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir