Blackpink Kimdir, Üyeleri Hakkında Bilgiler

Dünyaca ünlü K-pop grubu olan Blackpink Shut Down adlı şarkısıyla YouTube videoları arasında popüler oldu.  K-Pop’un prensesleri olarak da adlandırılan grubun 4 üyesi var. Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa adlı Koreli kızlar dansları ve şarkılarıyla tüm dünyayı sallamayı başardı.

Blackpink üyeleri kimlerdir?

Jisoo’nun tam adı Kim Ji-soo’dur. 3 Ocak 1995 tarihinde doğmuştur. Jennie’nin tam adı Kim Jennie’dir. Kendisi 16 Ocak 1996 tarihinde doğmuştur. Roseanne Park, yani Rosé, 11 Şubat 1997 tarihinde doğmuştur. Gerçek adı Pranpriya Manoban olan Lisa ise 27 Mart 1997 tarihinde doğmuştur. Blackpink ölen üyesi veya Blackpink 5. üyesi söylentisi vardır.

BLACKPINK ne anlama gelir?

İngilizce iki renk anlamına geliyor. Black yani siyah ve pink yani pembenin birleşmesidir. Grup üyeleri ise grubun adının anlamını “Güzel olmak her şeyi ifade etmez. ” şeklinde tanımlıyor.

blackpink uyeleri

Blackpink Kızlarının Boyları 

 Blackpink grubu Youtube içerisinde en çok abone alınan müzik grubu olarak bilinmektedir. Ayrıca kadın oyuncular ve Asyalı grup olma özelliğini de taşımaktadır. Youtube ile birlikte Spotify’da en çok takip edilen kız grubu olma özelliği de bulunmaktadır. 

 – Kim Jisoo: 1.62 boyundadır.

 – Kim Jennie: 1.63 boyundadır.

 – Park Chae-young: 1.68 boyundadır.

 – Lalisa Manoban: 1.67 boyundadır. 

Blackpink Koreli kızlarının boyları

 – Kim Jisoo: 45 kg

 – Kim Jennie: 46,5 kg

 – Park Chae-young: 46 kg

 – Lalisa Manoban: 46 kg 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir