Biscolata Erkeği Dizide Oynayacak

Biscolata reklamını bilmeyen kadın yoktur. İşte o reklamdaki muhteşem vücutlu yakışıklı bir Türk dizisinde oynayacak. Kadınlar buna çok sevinecektir. Yağmurdan Kaçarken adlı dizide, fotoğrafçı Carlos Yılmaz karakterini, ilk dizi projesi olan Biscolata erkeği Carlos Martin canlandırıyor. Dizi ATV’de başlayacak.  Carlos “Türkiye artık ikinci vatanım” diyormuş. Carlos bir İspanyol.

Yılmaz’ın üvey annesini ise Ebru Şancı oynuyor. Ayrıca dizide, Ayça Erturan, Ezgi Asaroğlu, Furkan Andıç, Ali Ersan Duru, Kazım Akşar, Enise Ütük ve Serkan Şenalp de yer alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin, müzikleri Alp Yenier’e ait. Tayfun Güneyer, bu dizide hem senaryo hem de yönetmen koltuğunda.

atv-den-yeni-dizi-yagmurdan-kacarken-carlos

 

Carlos Martin hakkında bilgiler:

doğum yeri: ispanya

boy: 1.89

doğum tarihi : 3 ocak 1979

ayakkabı no:44

Carlos Fotoğrafları

Röportajı:Bilgisayar eğitimi almışsınız. O işi yapmak yerine model olmaya nasıl karar verdiniz?

Carlos Martin: Nasıl karar verdim hatırlamıyorum. En başta eğlence olsun diye küçük işlerle başlamıştım. Daha sonra adım adım işler büyüdü ve bugüne kadar geldim. Artık mesleğim modellik oldu.

R: Birçok reklam filminde oynadınız. Çalıştığınız markalarda seçici olduğunuz noktalar nelerdir?

Carlos Martin: Aslında markaları ben seçmiyorum. (Keşke seçebilsem:) Bundan ziyade diğer modeller arasından markalar model seçimi yapıyor.

R: Biscolata hikâyenizden bahsedersek, teklif nasıl geldi?

Carlos Martin: O zamanlar Meksika’da yaşıyordum ve Meksika, Miami arasında büyük ajanslarda çalışıyordum. İlk reklam için bizi onlar seçti. İkinci reklam filmi için oldukça şanslıymışım ki yine ben seçilmiş oldum.

R:  Biscolata reklamında dans ediyorsunuz, gitar çalıyorsunuz? Müzik ve dansta gerçekten bu kadar iyi misiniz?

Carlos Martin:  Hiç şarkı söylediğimi hatırlamıyorum aslında çok berbat bir şarkıcıyımdır (Gülüyor).Dans etmeye gelirsek de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum fakat bence ikisinde de çok başarılı değilim.

R:  Oyuncuğa nasıl bakıyorsunuz? Sinema filmi ya da dizi düşünüyor musunuz?

Carlos Martin:  Şu anda televizyon reklamlarında yer almaktan ve modellik yapmaktan memnunum. Belki oyunculuk bir sonraki basamak olabilir, çok isterim. Bakalım belki bir yerlerden bir proje gelebilir.

R:  Türk yemeklerinden en çok hangisini beğendiniz? Kebap denediniz mi?

Carlos Martin:  Kebap hemen hemen dünyanın her yerinde var. New York’ta Meksika’da hatta benim memleketim Zaragoza’da kebap satan Türkler var. Ben hem eti hem de sebzeyi seviyorum. Bu yüzden Türk mutfağı benim damak tadıma çok uygun.

R:  Türk kadınlarını nasıl buldunuz?

Carlos Martin:  Türkler ve İspanyollar bizler Akdeniz insanıyız ve benzer fiziksel özelliklere ve güçlü karakterlere sahibiz. Ben Türk kadınlarını beğeniyorum.

R:  Kadınlar sizi gördüklerinde öteden beri hep etkilenirler miydi?

Carlos Martin:  Bence ben kadınları ilk görüşe etkilemiyorum. Ben her gün daha iyi olmaya çalışan ortalama bir adamım.

R:  Sizi nasıl kadınlar etkiler?

Carlos Martin:  Beni dürüst, kendine güveni olan, her yönden zarif, sporu ve hayatı seven kadınlar etkiler.

R:  Evlilik fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Carlos Martin:  Ben hayatımın geri kalanını sadece tek bir kadınla geçireceğim ama henüz değil 🙂

R:  Çikolata ve seks arasında nasıl bir bağlantı var sizce?

Carlos Martin:  Aralarında bir bağlantı var mı bilmiyorum ama bir arada süper oluyor:)

R:  Hem kariyer hem aşk aynı anda olmuyor mu gerçekten? Şuanda bir kız arkadaşınız var mı?

Carlos Martin:  Mesafe bir ilişkiyi çok zorlaştırıyor. Benim üç senelik ilişkim ne yazık ki sırf bu yüzden bitti.

R:  Buradaki kadınlar sizin için deliriyor. Türkiye’de kadınların hakkınızda, özellikle de sosyal medyada yaptıkları yorumlardan haberdar mısınız?

Carlos Martin:  Aslında ben gerçek bir sosyal medya fanatiği değilim. Bir yıldan da az bir süredir Twitter’da (@carlosmartinofc) olarak varım ve Facebook hesabımı güncellemiyorum. Facebook’u sadece arkadaşlarımla iletişime geçmek için büyük bir rehbermiş gibi kullanıyorum. Aksine benim Türk fanlarım Facebook’ta bana bir fan sayfası açtılar ve beni orada yönetici yaptılar. Bazen fotoğraf yüklüyorum ve yorum yapıyorum. O sayfaya da bu linkten ulaşabilirler. (https://www.facebook.com/carlosmartinfans@carlosmartinfan)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir