Bir Kadın Eşini Neden Aldatır?

TV programlarında anlatılanlar ve çevremizde gördüklerimiz sonucunda kadınların da erkekler kadar eşlerini aldattıklarını görüyoruz. Eşlerin birbirlerine karşı olan güvenleri azaldıkça şüphecilik artıyor. Çoğunlukla aldatmanın temel sebebinin ilgisizlik olduğu görülüyor. Eşinden yeterince sevgi ve ilgi görmeyen kadınlar, mutluluğu dışarıda arıyor. İş ortamında ilgi gördüğü, kendisini değerli ve özel hissettiği anda karşı cinse ilgi duymaya başlıyor. Üstelik güzellik veya yakışıklılık kavramları sözkonusu olmadan bir başkasını sevmeye başlayabiliyor..
Gerçek hayatta kocasını aldatan kadınların yaşadıkları kendi cümleleleriyle şu şekilde yazılmıştır:

aldatan kadinlar

1- “Şu anki ilişkime kadar, çıkardığım hemen hemen her adamı aldattım. Onlardan sıkıldım ve diğer adamların ilgisini çok sevdim. Yalnız kalma konusunda ciddi bir sorun yaşadım. Yalnız kalmaktansa, hoşlanmadığım biriyle birlikte olmayı tercih ederdim. Sevdiğim sadece bir kişi daha vardı. Onu asla aldatmadım. O ise ben çok kez aldattı. Diğerlerini aldattığım için başıma bunun geldiğini anladım.
Sonra, biriyle tanıştım ve her şey değişti. Bir insan olarak daha iyi biri olmamı sağladı. Hiç sıkılmadım, sevildiğimi ve tamamen mutlu olduğumu hissettim. Neyin değiştiğini tam olarak anlayamıyorum. Sadece onu aldatma arzusu hissetmediğimi biliyorum. Hiç geriye bakmadım. İğrenç biriydim. Gerçek bir sebep yok. Sadece kötüydüm. ”

2- “Gerçek nedeni anlatıyorum. Seks yapmayı sevdiğim için aldattım. Kocam her zaman yanımda olmuyor. Bazen işi gereği aylarca ondan ayrı kalıyorum. İradem zayıf ve reddedemiyorum. Bu nedenle sigarayı da bırakamıyorum.”

Kadınlar Neden Eşlerini Aldatır?

3- “Yedi tane uzun süreli ilişkim oldu ve 5’ini aldattım.
Bu doğru değildi, ama aldatmayı bir ilişkiden çıkmak için sadece bir bahane olarak kullandım.
Aldatırdım, ardından bunu onlara söylerdim ve bir anda hayatlarından uzaklaşırdım. Neden bir yalancıyla birlikte olmak için savaşsınlar ki?
Dokuzuncu sınıftayken sevdiğim bu kızla hep birlikteydim ve gitmesine izin veremedim.
Bu yaz bekarken, onunla bir partide karşılaştım ve neredeyse 8 yıl içinde ilk kez onun için hiçbir şey hissetmedim.
Şimdi bana her zamankinden daha iyi davranan biriyle ilişkim var ve umarım eski biriyle yatağa düşmek yerine eşimle ilişki sorunları hakkında konuşabileceğim kadar büyürüm. ”

4- “Birden çok iş partnerimi, birden çok kez aldattım. Çoğunlukla sadece birisini istediğim ve yapabileceğim için, bazen ilişkideki sorunlara müdahale ettiğim için. Tek eşliliğin bana göre olmadığını öğrenmek uzun zamanımı aldı. Sonra açık bir ilişkiye girdim ve düşündüğüm kadar zevk vermedi bana. Yani temelde şimdi ne istediğime dair oldukça kafam karıştı. ”

5- “Seri bir aldatıcıydım. Aldatıldım ve bunun kimsenin umurunda olmadığını hissettim. Kelimenin tam anlamıyla ilişkiden ilişkiye geçtim. İnsanları incittiğimi hiç fark etmedim, çünkü bir ilişkiden ayrıldığımda, başka biriyle olduğumdan sonrasını göremedim. Sonunda, bir ilişki bile istemeyen biriyle karşılaştım ve kendimi saçmalıklara sürükledim. O zamandan beri ilişkiler konusunda dürüst oldum ve karşılaştığım eski sevgililerimden özür diledim. ”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir