Bir Kadın Cinayeti Daha..

Mersin Tarsus’ta yaşayan Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü birinci sınıf öğrencisi Özgecan Aslan 20 yaşındaydı. Tek başına minibüse binen genç kız başına gelecekleri bilmiyordu. Minibüs şoförü ve babası bir oldup Özgecan’a kıydılar.
Katiller sorgularında, genç kızı bıçaklayarak öldürdüklerini, cesedini benzin döküp yaktıklarını, sonra da Çamalan köyü yakınındaki Cin Deresi yatağına attıklarını itiraf etti. Genç kız öyle bir hale gelmişti ki en yakın arkadaşı cesedi teşhis edemedi. Cesedi teşhis edemeyen kız arkadaşı, kıyafetlerin arkadaşına ait olduğunu söyleyip fenalık geçirdi.
Bir de katillerin Özgecan’a tecavüz etmiş olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor. DNA örnekleri araştırılıyor.
Bunu yapanlar kesinlikle insan olamaz. İnsanlıkdışı bir vahşet bu. Duyanların kanını donduruyor. Katillere en ağır cezalar verilmeli. Bu yüzden tüm yurtta kadınlar yürüyüşler yapıyor ve seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Demet Akalın da destek veren ünlülerden biri. Ailesine sabırlar diliyoruz..
Cinayeti kınayan ünlüler arasında Gökhan Özen, Nejat İşler, Zafer Peker, İrfan Değirmenci,Pınar Altuğ, Oya Aydoğan, Hilal Cebeci, Burcu Esmersoy, Sedef Avcı ve yazar Ahmet Ümit gibi birçok isim de yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir