Bileklik Örme Aparatları

Kendiniz evde bileklikler örüyorsunuz ancak hazır satılan bileklik aparatlarından edinip daha da farklı modellere imza atmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Belki de bilekliklerde seri üretime geçip kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. İnanın ki bu zor değil. Önce küçük çaplı, çevrenizde satışa başlarsınız ardından da beğenenler adınızı yayar ve büyütürsünüz işleri.

Derya Baykal Kanaltürk ekranlarında yaptığı programda bileklik aparatlarını kullanarak değişik bileklikler yaptı ve birkaç kişiye de hediye etti. İşte o bileklik yapım aletleri bunlardı.

bileklikormeaparatlarideryabaykalmyfrindshipmakinesi

Bu aparatları internet üzerinden de satın alabilirsiniz. Kullanımında biraz sabırlı olmak ve işin tekniğini bilmek gerekiyor. Yukarıdaki alet yanınızda size yardım edecek biri olmayınca ipleri tutturmaya yarıyor. Yani aslında elde de aynısını yapabilirsiniz. Başka bileklik aletleri de var. Bunun gibi:

bileklikormealeti

Aslında hepsinin mantığı aynı. İçinde kullanım talimatları da var. Bunlar da makinelerle yapılan bileklik örme metotları:

bileklikormeteknikleri

3 yorumlar

  1. Bulilek apartına nereden alabilirim internet dışında bilgi verirmisiniz rica etsem mail adresime adres goderirseniz sevinirim

  2. lütfen nereden alıcağımı söyler mi siniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir