Biber Gazı Nerede Satılır, Nereden Satın Alınır?

Günümüzde sürekli olayların yaşanması ile birlikte herkes kişisel savunma için çeşitli yollar arıyor. Kadın, erkek herkes için de akla gelen bazı kişisel korunma yolları mevcut. Biber gazı da bu korunma yollarından biri. Peki biber gazı nerede satılır ?

Biber gazı satın almak için aşağıdaki linkte göz atabilirsiniz:
https://www.netavantaj.com/jenix-biber-gazi-goz-yasartici-sprey-yerli

biber gazi nerede satilir nereden satin alinir

Ülkemizde her gün başıboş insanlar tarafından yapılan taciz, gasp veya diğer olayların artmasıyla birlikte herkes kişisel olarak savunma amacıyla dövüş sporları dahil her türlü yöntem akla geliyor. Biber gazı kullanımı da en çok tercih edilenlerden biri. Çantanızda veya cebinizde mini bir deodorant gibi taşıyacağınız bu korunma spreyini kendi emniyetiniz için yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Biber Gazı saldırganın gözüne/yüzüne doğru sıkılması gerekmektedir. Saldırganın gözlerinin geçici olarak kapanmasına ve görmemesini sağlar. Yaklaşık 45 60 dakika süresince saldırgan etkisiz hale gelir. Bu sürenin sonunda kalıcı bir zarar vermez. Korkulanın aksine kalıcı bir zarar vermez. Ancak bilinmelidir ki gerekli durumlarda kullanılmalı ve savunma / nefsi müdafaa amacıyla kullanılmalıdır. Gereksiz durumlarda kullanılması halinde sorun yaşanacağı veya ceza alınacağı bilinmelidir.

Biber gazı nereden alınır ?

Biber gazının her yerde satışı bulunmuyor. Kolay erişilebilir bir ürün olmamasının sebebi de küçük yaştakilerin satın alarak kötü durumlara sebep olabilmesi durumudur. Biber gazını aşağıdaki linkten temin edebilmeniz mümkündür. Jenix biber gazı Emniyet tarafından da kullanılan ve piyasadaki en etkili üründür.
https://www.netavantaj.com/jenix-biber-gazi-goz-yasartici-sprey-yerli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir