Berfu Yenenler Kimdir, Aslen Nereli?

Ünlü şovmen ve oyuncu Eser Yenenler ile evlendikten sonra popüler olan Berfu Yenenler’in kim olduğu nereli olduğu merak ediliyor. Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit’te dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği’nden mezundur. Adını ilk kez 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurmuştur.

Berfu Yenenler, 26 yaşında 1.76 metre boyunda, 53 kilo ve Terazi burcudur. Yenenlerin burcu, kilosu ve boyu da merak edilenler arasında. Berfu Yenenler ve Eser Yenenler’in iki oğlu var.

İsminin Berfu olmasından dolayı doğu kökenli olduğu düşünülen Berfu Yenenler, konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştır.

Berfu Yenenler Miss Turkey yarışmasında kaçıncı oldu?

Televizyonlardan canlı olarak yayınlanan Miss Turkey 2015’in sunucuları ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Leyla Lydia Tuğutlu’ydu. Kendisi de Miss Turkey çıkışlı olan Leyla Lydia Tuğutlu sunuculuğun hakkını verse de Kadir Doğulu son anda bir hata yaptı. Ünlü oyuncunun hatası Miss Turkey tarihine altın harflerle yazıldı demek yanlış olmaz!

Dereceye giren isimleri açıklayan Kadir Doğulu ve Leyla Lydia Tuğutlu, hem kendi dikkatsizlikleri hem de organizasyon hatasının kurbanı oldu. Berfu Yenenler -o zamanlar Berfu Yıldız- yarışmayı dördüncü olarak tamamlamıştı ancak onun yerine Şevval Ayvaz’ın ismi anons edildi! Şevval Ayvaz’ın mutluluğu sadece birkaç saat sonra bitti. Dördüncülük tacı gerçek sahibi olan Berfu Yenenler’e verildi. Yani yarışmada 4. oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir