Bensu Soral Eşiyle Boşanıyor Mu?

Ünlü oyuncu Bensu Soral, bir süre önce kendisi gibi oyuncu olan Hakan Baş ile 2018 yılında evlenmişti. 1991 doğumlu olan Soral, 1983 doğumlu olan eşiyle mutlu günler geçiriyordu. Bir süre önce haklarında boşanma dedikoduları çıkmıştı. Önce inkar durumları yaşansa da boşanma yolunda adımlar atıldı.

Hakan Baş kiminle yakalandı?
Hakan Baş, geçtiğimiz gün ünlü şarkıcı Edis’in menajeri ile yakalandı. İkili bunu lansman sonrası diye açıklamaya çalışsa da telaşlı halleri kameralardan kaçamadı.

bensu soral evlendi

Bensu Soral hayatı
Bursa İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik okumaktadır. Bir süre modellik yapan Bunsu Soral, oyunculuğa başladıktan sonra mankenliği bırakmıştır.
İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile oyunculuğa başladı. 2008’de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray’ı, 2015’te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç’ın “Kader” adlı şarkısına çekilen klipte yer aldı. Oyuncu 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış “İçerde” adlı dizide Çetin Tekindor’un canlandırdığı “Kebapçı Celal”in avukatlığını yapan Melek karakterini canlandırdı. 2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı.

Hakan Baş kimdir? Mesleği ne?
Hakan Baş hangi internet sitesinin sahibi?

Lidyana.com, Peak Games, Krombera, Anibera, Groop App ve Supermassive kurucu-ortağı olan Hakan Baş, şu an Lidyana.com CEO’su olarak görev yapmaktadır. Wired UK dergisi Eylül 2016 yılında Hakan Baş’ı “teknolojiye yön veren global 100 isim”den biri olarak göstermiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir