Banyolarda Buğulanmayan Aynalar

Banyolarda en çok istediğiniz şey nedir diye sorulduğunda cevabınız büyük ihtimalle buğulanmayan ayna olacaktır! Banyolarda aynaların buharla kapandığına hepimiz şahit olmaktayız. Aynaların buhar olmasıyla tutmasıyla birlikte de ayna kullanılmaz hale gelmekte ve can sıkmaktadır.

Artık yeni aynalar sıcak su buharı yüzünden buhar tutmuyor. Özel bir ısıtma rezistans mekanizması bulunan bu aynalar ısıtıcılı olduğu için buhar tutmuyor ve aynalar her anda kolaylıkla kullanılıyor. Buğu önleyici ısıtıcı rezistanslar bulunan bu aynalar banyolarda devrin niteliğinde bir yeniliktir. Banyo sırasında ve banyodan sonra oluşan buhar ayna üzerine tutunamayacak ve tertemiz kalacaktır. Buğulanmayan banyo aynaları oldukça güzel bir yenilik.

Buhar tutmayan banyo aynaları artık banyo dolaplarıyla birlikte setlerle birlikte geldiği gibi tek banyo aynaları da satılmaktadır. Ayna arkasındaki elektrik kablosunun aplik kablosuna veya direkt olarak elektriğe bağlanması gerekmektedir. Yalıtımlı rezistanslar sayesinde aynada elektrik kullanılması herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir