Banyo Modelleri

Banyomuz evin en sık  kullanılan alanlarından biridir. Bunun için yapacağımız masraf size mutlaka konfor ve rahatlık olarak geri dönecektir. Banyonuzun alanını genişletebilir, dekorasyonunu yeniden yapabilir, çok pahalı olmayan banyo aksesuarları,seramik ve pratik dekorasyon fikirleriyle banyonuzu tamamen değiştirip güzelleştirebilirsiniz.

1. Duvarlarda ve zeminde açık tonları tercih edebilirsiniz. Böylece eskimeyen bir görünüm yaratabilir hemde Sürekli banyonuzun tasarımını değiştirmek zorunda kalmazsınız. Parlak tonlar veya kırmızı, sarı gibi uçuk renkler konusundaki tercihinizi aksesuarlara saklamalısınız. Böylece banyonuzdan sıkıldığınızda sadece aksesuarları değiştirerek yeni bir görünüm elde edebilirsiniz.

2. Banyoda ki alanınız  dar ise tercihinizi asma klozet ve gömme rezervuar dan yana kullanmanız yer açısından faydalı olabilir.  Bu tip ürünler fazladan yer kazanmak için çok uygundur.

3. Tavanda ise açık gözü yormayan renkleri tercih etmelisiniz.Açık mavi, buz yeşili, uçuk sarı gibi tonlar istenilen aydınlığı yaratmaya yardımcı olur.

4. Banyonuz da ayaklı ayna kullanmanız boyda ki insan için çok rahat bir kullanım sağlayabilir. Fakat banyo alanınız yeterli değilse duvara monte banyo aynaları kullanabilir. Böylece banyonun olduğundan daha geniş ve büyük olmasını sağlayabilirsiniz.

5. Banyonuzun daha zengin görünmesini isterseniz mermer granit tarzı doğal taşları kullabilirsiniz. Banyo seramikleri de kullanabilirsiniz. Sade ve doğal görünen taşlar en zengin döşemelerdir.

6. Banyonuzda alanınız geniş ise havlu ve bornozlarınız saklamak için duvara monte veya ayaklı raflardan mutlaka faydalanın. Daha güzel bir görünüm için ahşap ve ferforje banyo dolaplarını tercih edebilirsiniz.

7. Banyonuzda ki eski dolabınızı eskitme tekniğini kullanarak vintage havası katabilirsiniz.

8. Banyonuzda ki elektrik düğmesi yerine ışığı kısıp açabilen dimmer kullanabilirsiniz. Bu sayede duşunuzu alırken daha loş bir ışık oluşturarak banyonuzdan keyif alabilirsiniz.

9. Dokulu banyo seramik karoları zemin ve duvarlara bordur olarak monte edebilir, bu sayede banyoya derinlik ekleyebilirsiniz.

İşte sizler için hazırladığımız birbirinden güzel banyo tasarımları:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir