Balıkesir’de Kamil Koç Otobüsünde Yangın!

Balıkesir İvrindi ilçesinde Gökçeyazı mahallesinde Kamil Koç firmasına ait olduğu bildirilen otobüste seyir halinde iken yangın çıktı ve 2si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. 17 yolcunun ise yaralandığı bildiriliyor.

kamil koc balikesir yangin

10 numara yağ kullanıldığı ve şoförün yangını gördüğü ancak yolcuları tahliye etmediği ve yola devam ettiği gibi iddialar mevcut. Yangının çıkış nedeni ise kahve makinesi olarak açıklanmıştır. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü ancak otobüsün tamamı yanmıştır.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ilk dumanların araçtaki kahve makinesinden çıktığını açıkladı ve “Birbirlerini ezdiklerinden dolayı kapının önünde sıkışanlar, alevlerden kaynaklı… Vatandaşlar tarafından kurtarılabilenler kurtarılıyor ama tahminlerimize göre 5 vatandaşımız burada, aracın içinde zehirli dumandan boğularak, daha sonrasında da alevlerin içinde kalarak vefat etmiş bulunmaktadır” şeklinde açıklama yaptı.

Olayla ilgili henüz çok ayrıntı yok ancak ayrıntılar gelecek. Yaralılar acil şifa ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir