Bahar Candan Taklit Mi Yapıyor?

Sosyal medyayı biraz olsun kullanan biriyseniz Bahar Candan adını duymuşsunuzdur. İşte Benim Stilim adlı moda giyim yarışması ile tanıdığımız bu farklı tipi yıllardır biliyoruz. 5 yıl önce ekranlardan dikkatleri çeken genç kız, o dönemde 17 yaşında idi. Değişik giyim tarzı, şımarık konuşması ve ilginç anlatımlarıyla herkesin dikkatini çekti. Varlıklı bir aileden geldiği belli olan Candan’ın bir de Nihal adında ablası vardı. O da aynı yarışmada boy gösterdi. Aradan geçen yıllarda görüntü ve kişilik olarak çok değişen Bahar Candan, yüzüne birtakım estetik operasyonlar da yaptırdı. Son olarak yine moda yarışmasına çağırıldı ve ilginç kişiliğini orada da sergiledi. Sosyal medya hesabından gün içinde birçok paylaşım yapan Candan’ın, sürekli olarak içki kullandığı görülüyor. Adeta ayakta durmakta zorluk çektiği hissediliyor. Psikolojisi ya gerçekten bozuk ya da öyle gibi numara yapıyor.

bahar candan

Bahar Candan gerçek mi? Kaç Yaşında?

Bahar Candan birkaç gün önce Armağan Çağlayan’ın Gör Beni adlı programına katıldı. Tuhaf konuşmaları ve anlamsız bakışları ile tekrar dikkatleri çekti. Çağlayan, ona numara mı yapıyorsun yoksa gerçekten böyle misin? diye sordu. Anlamsızca bakan Candan, net bir cevap vermedi. Dünya bu kaosa hazır değil dedi. Gerçeği öğrenmek için eski videolara göz atmak yeterli. 5 yıl önceki programın videolarında Candan’ın normal, hatta sevimli bir kız olduğu görülüyor. Şimdikine göre daha insansı ve normal bir kiloda. Konuşmaları ise oldukça normal ve kabul edilebilir seviyede. Zekasının miktarı düşünüldüğünde ise sıkıntı sezilmiyor. Şu ana baktığımızda ise zeka problemi olan bir kız gibi. Yani burada karar size kalıyor. Şimdi, 23 yaşında olduğunu söylüyor.

Bahar Candan’ın babası nerede?

Candan’ın babası Konya’da öğretim üyesi olarak hayatına devam ediyor. Anne ve babası yıllar önce ayrılmış. İki kardeş İstanbul’da ayrı evlerde yaşıyorlar. Bahar Candan nereli? diye merak edenler için babasının Konyalı, annesinin Mersinli olduğunu söyleyebiliriz. Babası ara ara onun ziyaretine geliyor. Annesi ise İstanbul’da yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir