Azra Gülendam Haytaoğlu Cinayete Kurban Gitti

Gün geçmiyor ki bir kadının adı daha cinayetle anılmasın. Bir kadının adı daha etiket olarak yayılmasın.. Antalya’da 28 Temmuz’dan beri haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu, Antalya Kepez’de bir ormanlık alanda ölü bulundu. DHA’nın haberine göre, gözaltına alınan 48 yaşındaki inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan, Haytaoğlu’na cinsel saldırıda bulunup öldürdüğünü itiraf etti. Antalya’da Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyan Azra Gülendam Haytaoğlu’na 5 gündür ulaşılamıyordu.

Azra’nın halası Medine Haytaoğlu ise, “Azra öldürülen, şiddet gören, taciz ve tecavüz edilen kadınların sesi olabilmek için gazeteci olmak istiyordu” dedi. Katil zanlısı Ayhan ilk ifadesinde, “Önceden tanışmıştık. Geldi, birlikte yemek yedik, gitti. Bilgim yok” dedi ancak güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle Mustafa Murat Ayhan’ın, Konyaaltı ilçesindeki evinden aynı valiz ile birkaç kez çıkıp gittiğini belirlendi.

azra gulendam haytaoglu twitter.j

Azra’nın kadın cinayetleriyle ilgili twitler paylaştığını görüldü.

azra gulendam haytaoglu twitter

Tüm Türkiye’yi derinden yaralayan cinayet sonrası Azra Gülendam Haytaoğlu Instagram hesabı araştırılmaya başlandı. Peki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Instagram’ı var mı? nstagramda en çok konuşulan arananlar arasına giren Azra Gülendam Haytaoğlu’nun kendisine ait açık bir hesabı olmadığı görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir