Aysel Aydoğan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Aysel Aydoğan son olarak Gülme Emi isimli şarkısı ile müzik platformlarında listelerde yer almayı başarmıştır. Yeni bir şarkıcı olduğu düşünülen Aysel Aydoğan Kimdir ?

aysel aydogan kimdir nereli kac yasinda

Seviyorum seni desem, Tarifi zor, Ayrılık kolay mı, Ah sensiz, Aşka korkuyorsan, Bi sen gibisi, Yürekli ol, Yanmadın mı, Sazım gibi parçaları bulunmaktadır. Birçok güzel şarkıya imza atan sanatçı 29 Ocak 1982 tarihinde Ankara Bala’da doğmuştur. Aysel Aydoğan nereli ? kendisinin Ankara’lı olduğu bilinmektedir. 2002 yılında Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’ne girmiştir. 2006’da mezun olmuştur. Aysel Aydoğan kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 39 yaşındadır.

Aysel Yakupoğlu boşandı mı? kendisi hakkında bilgi yok boşandığına dair ancak şarkıcı eşinden ayrıldığı için Aysel Aydoğan olarak kızlık soyadı ile müzik yapmaya devam etmektedir. Aysel Yakupoğlu olarak bilinen şarkıcının eski eşi Savaş Yakupoğlu’dur. Bu evliliklerinden ise 2012 yılında dünyaya gelen Asya Yakupoğlu adında bir kız çocukları bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir