Athena’dan Gökhan Özoğuz

Ünlü müzik grubu Athena 2004 yılında Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi For Real adlı şarkıyla temsil ederek 4.lük kazanmıştı. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz bu sezonda Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye adlı şarkı yarışmasında jüri koltuğunda oturuyor. Sempatik tavırlarıyla hayran kitlesini artıran Özoğuz, Murat Boz ile şakalaşıyor. Yarışmacı kadınlara iltifatlar yağdırıyorlar. Akıllara “Gökhan Özoğuz evli mi?” Sorusu geliyor.

Gökhan Özoğuz, 1976 doğumlu. 2012 yılının Aralık ayında uzun süredir birlikte olduğu Melis Ülken ile evlendi. 2013’ün temmuz ayında da çiftin bir kızı dünyaya geldi. Kızına Derya Ayşe adını verdi.

Ünlü şarkıcı 1.71 boyunda. Gökhan tabii ki müslüman hatta namaza başladığı söylenen Gökhan şu açıklamayı yapmıştı : ”Bunlar çok hassas konular bu konulardan rant sağlıyor denilmesinden, olayların farklı yöne çekilmesinden korktuğumdan bir yorum yapmak istemiyorum. Dini inanç sonuç itibariyle herkesin iyiliği de kötülüğü de kendinedir”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir