Atakan Özyurt Selen Kaldırım Kimdir?

YouTube fenomenlerinden olan Atakan Özyurt, 3 kişilik Kafalar grubunun üyelerinden biri. Çektikleri kısa videolarla ünlenen ve büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Kafalar grubunun dikkat çekici üyesi olan Atakan, nişanlandı. Grubun diğer üyeleri Fatih Yasin ve Bilal Hancı da önceki ay evliler kervanına katılmıştı. Atakan’dan ise bir ses çıkmıyordu. Sosyal medya hesabından sevgilisi olduğu yönünde hiçbir paylaşım yapmayan Özyurt, bu ani çıkışı ile herkesi şaşırttı. Sevgilisi olduğunu bile bilmeyen takipçileri, nişan törenini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

selen kaldirim atakan ozyurt nisan

Atakan’ın nişanlısı Selen Kaldırım kimdir nereli kaç yaşında?
Kafalar Atakan kiminle nişanlandı evlendi mi

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik bölümü 2013 yılı mezunu olan Kaldırım, Medipol Üniversitesi’nde Dijital İletişim alanında yüksek lisansına devam ediyor. Haber editörlüğü de yapan Kaldırım’ın bazı kısa haber videoları mevcut. 31 Aralık 1993 doğumlu Atakan ile iyi bir uyum yakaladıkları görülüyor. Selen Kaldırım’ın kim olduğunu ne iş yaptığını hayranları çok merak ediyor. Şu an sosyal medya uzmanı unvanına sahip. Atakan ile aynı yaştalar. Aslen Trabzon Ofludur. Henüz evlenmediler ancak yakındır.

atakan ozyurt nisanlisi

Fatih Yasin ve Bilal Hancı ile tanışan Atakan Özyurt, sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında 26 Aralık 2014 tarihinde Youtube’da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır. Eylül 2020 Social Blade verilerine göre Kafalar, yaklaşık 1,5 milyar görüntüleme ve 7 milyon abonesiyle Türkiye’de en çok aboneye sahip 8. kanal olmaktadır.

Selen Kaldırım videoları

Selen Kaldırım fotoğrafları resimleri

selen kaldirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir