At Kılı Fırçası Ve Selülit

Birçok kadının selülit denen illetle sorunu var. Sırf bu yüzden kısa etek veya bikini giyemediğini söyleyen kadınları duymuşsunuzdur. Eda Taşpınar’ı bilirsiniz upuzun ve selülitsiz bacaklarıyla dikkatleri çekiyor. Şimdilerde at kılı fırçası kullanarak selülitsiz kaldığını söylüyor. Sırf bu yüzden at kılı fırçası her yerde bulunmaya ve satılmaya başladı.

Kusursuz bacaklara sahip olabilmek için, bir dolaşım bozukluğu olan selüliti doğal yollarla yenmek gerekiyor. Kan dolaşımını hızlandırabilmek için doğal at kılı fırçası ile bacaklara yapılan masaj selülit oluşumunu en aza indiriyor. Doğru beslenme, egzersiz ve doğal at kılı fırçası sayesinde yaz aylarında sıkı bir vücuda kavuşabileceğimiz söyleniyor.

edataspinarinbacaklari

Kullanımı söyle: Duştan sonra hafif ıslakken vücuda uyguluyoruz. Başta fırça biraz sert oluyor. İsterseniz fırçanın yumuşaması için su ve duş losyonu kullanabilirsiniz. Bilektan başlayıp yukarıya doğru fırçayı gezdirmeniz gerekli. Çok bastırırsanız ciltte kızarıklar oluşabilir. Haftada birkaç kez duşta uygulamak yeterli olacaktır.

Kullananlar Eda Taşpınar’a teşekkür ediyor. Sırf bu yüzden bile kendisini sosyal ortamda takip eden birçok kadın var. Bu arada fırçanın fiyatı 20 TL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir