Asya Alizade Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Berkcan Güven isimli popüler isim ile birlikte Senin kalbin Kalbin Bana Kaldı şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Alizade kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

asya alizade kimdir nereli kac yasinda

Alizade nereli ? aslen Azeri asıllı Rus vatandaşı olan şarkıcıdır. Alizade’nin Rusya Moskova’da bulunurken kendi bölümünü kaydetip gönderdiği ve BEGE’nin kendisine İstanbul’dan ekleme yaparak yayınlandığı şarkı, ikili henüz bir araya gelmeden yayınlandı. Şarkının konusu ise ünümüzdeki çokça görülen ve sıkıntılardan biri olan toksik ilişkiler olan şarkı parça, tüm dijital platformlardaki yerini almıştı. Bege ile birlikte Türkiye müzik piyasasına giren şarkıcı sonrasında tek olarak da şarkılar yapmaya başlamıştır. “Anormal” isimli şarkıyı ve argo isimli bir şarkı daha çıkarmıştır. Şarkıların içeriğinde de argo sözler bulunmaktadır. Gucci, Carousel, Bot tak, Luna, Freak, Make up gibi şarkıları bulunmaktadır.

Alizade kaç yaşında gibi konularda şuan için bilgi bulunmuyor ancak ulaşıldığında sizlerle paylaşacağız.

Instagram hesabı asyaalizaude şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de hemen yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşmış olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir