Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı’nda!

TRT 1’in heyecanla beklenen ve ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı’nın kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Aslıhan Gürbüz, Han’ın gizemli eski nişanlısı Ceylan Ongun karakterine hayat verecek. Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakteri ile büyük beğeni toplayan Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Nişanlı olduğu Han’ı aldatarak yurt dışına giden Ceylan, yıllar sonra İstanbul’a döner ve Han’ın karşısına çıkmaya hazırlanır. Çöpten Hayatlar isimli sergisi ile bir dahaki bölümde görünecektir.

aslihan gurbuz ceylan ongun

Aslıhan Gürbüz kimdir kaç yaşında nereli?
Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. 5 yaşında babasının işinden dolayı ailesiyle Bursa’ya taşınan oyuncu, Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu’nda okudu.
Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.
2009 yılında ekranlarda yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç’ın yaptığı Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.
Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter “Cazibe”yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde “Deniz”, Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de ise “Halime Sultan” karakterlerini canlandırdı.
Temmuz 2011’de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014’te boşandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir