Aşk Tesadüfleri Sever 2 Beğenildi Mi?

Aşk Tesadüfleri Sever 2, Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın 31 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren filmleridir. Türü dram ve romantik olarak geçiyor. Aşk Tesadüfleri Sever filminin ilkinde tesadüflere dayalı olan aşk hikayesinin 2. bölümde de devam ettiği görülüyor. Başrollerinde olan Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı’nın aşkı görülüyor. Bu aşk oyuncular ve hikaye dolayısıyla çok da inandırıcı durmuyor. Filmde iki ayrı aşk hikayesini izleyiciye sunan senaristler, iki ayrı hikayeyi tesadüflerle birbirine bağlamayı başarıyor. Günümüzde geçen aşk hikayesi ile, 70’li yıllarda oyuncu Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz arasında geçen aşk hikayesi anlatılıyor. Lise yıllarındaki gençlerin aşkı, Türk kızı ile Rum genci arasında geçince imkansız hale geliyor. Yıllar sonra bir tesadüf eseri aşk yeniden canlanıyor.

Yerli yapım filmlere bakıldığında filmin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Zira birçok yerli yapım komik olmaya çalışırken sıradanlaşıyor. Bu yüzden zamanınız varsa, filmin ilkini beğendiyseniz bunu da seyredebilirsiniz. Film içinde ara sıra “Yok artık” deseniz de hoş bir film olmuş.

ask tesadufleri sever 2

Aşk Tesadüfleri Sever 2 hikayesi gerçek mi?
En çok merak edilenlerden biri de filmin sonunda gerçek kişilerden bahsedilmesi. 70li yıllarda bir Türk kızı ile Rum genç arasında yaşanan aşkın gerçek olduğunu ve yıllar sonra tekrar birbirlerini bulduklarını söyleyebiliriz. Ancak filmdeki gibi çocukların da aşk yaşadığı ekleme yapılmıştır. Fotoğraflar gerçek olsa da isimler değiştirilmiştir.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 yi nereden izleyebilirim?
Filmi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 ilk filmle bağlantılı mı?
Hayır, bağlantılı değil. Tamamen farklı bir hikaye var. Ancak yönetmen trafik kazası sahnelerini seviyor olsa gerek ki ilk filmi hatırlatan bazı sahneler mevcut.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir