Aşk 101 Dizisi Beğenildi Mi?

Netflix’in ses getiren dizilerinden biri olan Aşk 101, ilk sezonu ile izleyicilerin beğenisine sunuldu. Liseli gençliğin yaşadıklarını anlatan dizi, İstanbul’da geçiyor. Dizi Türk yapımı ve 1998 yılı İstanbul sokaklarından kesitler de sunuyor.

Dizi bazı kesimler tarafından beğenilirken bazıları tarafından da ahlaksızca bulundu. Zira dizideki karakterler, yaşları 18’den küçük olmasına rağmen, serbestçe içki içebiliyor. Küfürlü konuşmalarda bulunarak, büyüklerine saygısızca davranıyor. Okulda öğretmenlere, müdüre karşı da günümüz Türkiye’sine ters davranışlar sergiliyorlar. Netflix dizilerinin genelinde olan içki, sigara ve küfür, dizinin baş rolünde görünüyor.

Aşk 101 dizisinin konusu nedir?
Dizide bir grup gencin lise hayatı anlatılıyor. Taşkın davranışlarından dolayı, okuldan atılmak üzere olan 5 gencin yaşadıkları, 2 öğretmenin aralarını yapmaya çalışmaları ve öğretmenler arasında yaşanan aşk da dizide izlenenler arasında.

ask101 dizisi oyunculari

Aşk 101 oyuncuları kimler?
Dizide daha önce tanıdığımız ve ilk kez gördüğümüz oyuncular bulunuyor.
Kaan Urgancıoğlu (Kemal) – 1981 İzmir doğumlu
Alina Boz (Eda) – 1998 Rusya doğumlu
Mert Yazıcıoğlu (Sinan)- 1993 İstanbul doğumlu
Pınar Deniz (Burcu) – 1993 Adana doğumlu
İpek Filiz Yazıcı (Işık) – 2001 İstanbul doğumlu
Selahattin Paşalı (Osman) – 1990 Muğla doğumlu
Kubilay Aka (Kerem) – 1995 İstanbul doğumlu
Bade İşçil (Işık büyümüş hali) – 1983 İstanbul doğumludur.

Aşk 101 dizisi nerede çekildi?
Çekimleri İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Maçka – Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen dizinin en çok beğenilen karakterleri arasında yer alan Yazıcıoğlu için övgü dolu tweet’ler atıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir