Ardımda Kalanlar..

Ellen Marie Wiseman’ın nefes kesici romanı Ardımda Kalanlar’ı okumanızı tavsiye ediyoruz. Bu kitapta iki ayrı kadının hayatları ve hayatlarının bir yerde kesişmesi anlatılıyor. Willard State Akıl Hastanesi’ne sağlıklı bir kadının kapatıldığını düşünün.. Kendinizi onun yerine koyun..
Zengin bir ailenin kızı olan Clara, ailesinin istemediği bir erkeği sevince ülkenin en disiplinli akıl hastanesine kapatılır. Akıl sağlığının yerinde olduğunu oradaki doktorlara anlatmaya çalışsa da kimseyi ikna edemiyor.
İzzy ise anne babasından ayrı dramatik bir hayat geçirmektedir. Annesinin babasını tüfekle vurmasıyla akıl hastası olduğu düşünülerek ondan uzaklaştırılmıştır.

Tek solukta okunacak sürükleyici bir roman. Akıl hastanesindeki akıl almaz işkenceler ve sözde tedavi yöntemleri sizi derinden etkileyecek. Bazı sahnelerde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız..
Trajedik roman sevenlerin mutlaka okuması gereken bir kitap. Kitabın sonunun nasıl bittiğini elbette söylemeyeceğiz ancak okuyanlar bilirler ki söylenmeyecek gibi de değil =)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir