Apple Ios Whatsapp Bildirimleri Gelmiyor Sorunu Çözümü 2022

Telefonlarımızda artık tartışmasız en önemli ve en çok kullandığımız uygulama Whatsapp uygulamasıdır. İletişim için hayatımızda olmazsa olmaz hale gelen uygulamanın çalışmaması ya da hata vermesi ise çileden çıkarabiliyor. Ios Whatsapp bildirim gelmiyor sorunu çözümü için ise birkaç yöntem mevcut.

apple ios whatsapp bildirimleri gelmiyor sorunu cozumu 2022

Mevcut IOS güncellemesiyle birlikte birçok kullanıcıda bildirim sorunu yaşandığı belirtiliyor ve ayarlar kısmında bildirimlerle ilgili tüm seçenekleri açsanız da sorun düzelmiyor. Çözüm ise Whatsappta yedek alarak uygulamayı silip yüklemek oluyor. Whatsapp uygulamasını silip tekrar yüklediğinizde en baştan bildirimlere izin vermenizi istiyor ve izin verdiğinizde de bildirimler eskisi gibi gelmeye devam ediyor.

Instagram gibi uygulamalarda da yaşandığı görülüyor ve tek tek silmek yerine telefonunuzun ayarlar bölümünden Genel -> Aktar beya iPhone’u Sıfırla kısmından tüm ayarları sıfırla seçeneğinden içerikleriniz silinmeden sadece tüm ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz. Bu sayede de tüm uygulamalar yeniden yüklenmiş gibi sizden yeniden bildirim göndermek için izin isteyecektir. Bu çözüm yolu Whatsapp için geçerli olmuyor ve tüm ayarlar sıfırlansa da Whatsapp’ın silinip tekrar yüklenmesi gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir