Anneler Gününde Ne Hediye Alınır?

Burçlara-Göre-Hediye-SeçimiAnneler gününde ne hediye alabilirim diye düşünüyorsunuz ya da çoktan hediyenizi aldınız… Önemli olan annenize sevgi ve saygı göstermenizdir. Hediye ise bu mutluluğu pekiştirecektir. Anneler her zaman hatırlanmalı ve her zaman ihtiyaçları karşılanmalıdır.

Annemize alacağımız hediye, gerçekten ihtiyacı olduğu için istediği ve bir türlü alamadığı bir eşya olabilir. İhtiyacı olmayan bir ev eşyası, mutfak eşyası almanız annenizi çok sevindirmez. Sonuçta evin ortak malı olacak ve herkes tarafından kullanılabilecek bir şey olacaktır. Eğer ki mevcut bir ihtiyacı yoksa ve hiçbirşey istemiyorum da diyorsa farklı şeyler düşünmeniz gerekecektir. Sadece annenizin kullanacağı bir kişisel eşya; örneğin kolye bilezik gibi veya maddi değeri çok olmayan simgesel bir hediye dahi olsa annenizi çok sevindirecektir. Önemli olan annenizi düşünmenizdir. Küçük ve değersiz hediye dahi olsa annenizi sevindirecek ve güzel bir hatıra olacaktır. Kullanıp atılacak bir hediye almak pek mantıklı bir karar olmayacaktır.

Annelerimiz değerlidir. Onları her gün hatırlayalım. Önemli olan hediye değil sevgimizdir. Sevgi göstermeden ve başa kakılarak verilen bir hediye, hiç hediye vermemekten çok daha iyidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir