Amazon Prime’ın En İyi Dizileri Neler?

En popüler film izleme platformlarından biri olan Amazon Prime’da neler izleyebileceğinizi düşünüyorsanız sizler için harika birkaç öneri bulunuyor. Amazon Prime da Netflix gibi ücretli hizmetlerden biri..

En iyi Amazon Prime dizileri listesi:

Carnival Row
Periler ve daha bir çok mit varlığının bulunduğu bir dünya düşünün. İşte Carnival Row tamamen bu dünyaya ev sahipliği yapıyor. Bir peri ve bir insanın aralarında hiç olmaması gereken aşk hikayesinden tutun periler ve insanlar arasındaki savaşa kadar her türlü imkansızı gerçekleştiren bir evrene dalış yapmak istiyorsanız, bu dizi tamamen size göre.

The Boys
Supernatural, The House with a Clock in Its Walls, Boogeyman gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Kriple‘ın 2019’dan beri en çok ses getiren yapımıdır The Boys. “Klasik Süper Kahraman Dizisi” kalıbına sığdırabileceğimiz bu dizi, belki de şuan Amazon Prime‘ın sen sevilen yapımıdır…

Tom Clancy’s Jack Ryan
Sıradaki dizimiz, Lost ve Fringe gibi yapımlardan tanıdığımız iki yönetmene ev sahipliği yapan Tom Clancy’s Jack Ryan. Emmy Ödüllerinde oldukça adaylığı olan ve hala devam eden dizimiz, CIA için çalışan bir analisti “Jack Ryan” konu ediniyor.

hanna

Hanna
2011 yılında yine aynı yönetmenin “David Farr” uyarlaması olan Hanna dizisi, Amazon Prime‘ın “en iyi” dizilerinden birisi olmayı kesinlikle hak ediyor. Bir çeşit “silah” gibi yetiştirilen karakterimizin akıl almaz serüvenini izlerken ekran başına kitleniyorsunuz.

The Marvelous Mrs. Maisel
The Marvelous Mrs. Maisel, eşinin kendisini aldattığını öğrenip daha sonrasında da onu terk etmesinden sonra stand-up komedyeni olmaya çalışan bir kadını konu ediniyor. Amerikan komedisi hakkında oldukça bilgi barındıran bu yapım bu listede bulunan “bize göre” Amazon Prime‘ın en iyi komedi dizisidir.

Bosch
Bosch, 2014 yılından beri devam eden bir Michael Connely‘nin kitap uyarlaması hikayesine sahiptir. Dizi tüm hayatını suçluları bulmaya adamış bir dedektifin, hiç olmayan sebeplerle bir suçlu olmasını konu ediniyor. Ek olarak, dizinin konusunu beyaz eşya markası Bosch ile hiçbir bağı olmadığını hatırlatmakta fayda var…

invincible

Invincible
Invincible, Amazon Prime‘ın bu yıl yayınlanmaya başlayan ve başladığı ilk günden beri çok fazla etki bırakmayı başarmış bir tür çizgi dizidir. Amazon Prime Video‘nun oldukça sevilen bu yapımı izlenilmesi ve izletilmesi gereken, +18 bir yapımdır.

-bilgiler sinemahanedani.com dan alınmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir