Altın Çocuk Ahmet Kimdir?

Ona altın çocuk ismini kim taktı, nereden çıktı hiç bilmiyoruz ama Ahmet isminde bir çocuğun bu lakap ile anıldığını görüyoruz. Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan Ahmet, henüz 13 yaşında. En çok twitch adlı canlı yayın platformunu kullanıyor ve yayınlarda oldukça terbiyesiz bir dil kullanıyoruz. Birçok kişinin tepki gösterdiği çocuğun ailesi sorgulanıyor. Neredeyse her cümlesinde bir argo veya küfür barındıran Ahmet’in kim olduğu merak ediliyor.

altin cocuk ahmet kimdir

Altın Çocuk Ahmet Kimdir?

Eğitimsiz bir aileden geldiği belli olan Ahmet hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip değiliz. Hazırcevap oluşu sayesinde videoları bazılarına komik gelse de aslında acı bir gerçeği içinde barındırıyor. Akıllara onun yaşamıyla ilgili soru işaretleri gelse de kendine has bir aile ve yaşam tarzı olduğunu söylemek mümkün..

Bu yaştaki çocukların bilgisayar başında geçirdikleri zamanı kontrol altında tutmak gerekiyor. Aileler, çocuklarının neler yaptığını, hangi sitelerde neler izlediklerini veya canlı yayın açtıklarını bilmelidir. YouTube çocuk istismarı olarak da değerlendirilebilen durum, gerçekten çok düşündürücü bir hal alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir