Ali Muhsin Atam Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonlarla gözaltına alınan isimler arasında olan Ali Muhsin Atam’ın kim olduğu ve neden gözaltına alındığı merak ediliyor. Sokakta gördüğü insanlara çeşitli şakalar yapan Atam, şaka videolarını YouTube üzerinden yayınlıyor. Aynı zamanda sosyal deneyler de çekip dikkat çekmeye çalışıyordu.

ali muhsin atam

Ali Muhsin Atam Kimdir? Nereli?

İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencisi olan Ali Muhsin Atam aslen Iğdırlı’dır. Youtube’da 938 bin takipçisi olan genç yetenek özellikle Sosyal Deney içerikli videoları ile gündeme gelmiştir.

Ünlü fenomenin hayranları, ana haber bültenlerinde sosyal deneye videolarıyla dahil olan Ali Muhsin Atam’ın videoları yanlış lanse edilerek yayınlandığını ileri sürüyor. Parktan çocuk kaçırma, flakka satma gibi sosyal deney ile farkındalık yaratmayı amaçlayan Atam’ın büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor.

Ali Muhsin Atam neden gözaltına alındı?

Yapılan operasyonun uyuşturucu madde kullanmayı özendirici yayınlar yapan sosyal medya fenomenlerine karşı düzenlendiği söyleniyor. Ali Muhsin’in böyle bir durum içinde olup olmadığını bilemiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir