Alevler Şahan Gökbakar’ın Evine Yaklaştı

Türkiye’yi saran orman yangınları devam ederken gözümüz kulağımız bölgeden gelecek güzel haberlerde. Marmaris’te dubleks yazlığı bulunan komedyen Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veriyor. Olay yerinden paylaşımlarını sürdüren Gökbakar, yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla insanları bilgilendiriyor.

sahan gokbakar evi

Şahan Gökbakar’ın evi nerede? Şahan’ın evi yandı mı?
Sabaha karşı paylaşım yapan Gökbakar kötü haberi verdi. Gökbakar açıklamasında “Komşumuzun evi göz göre göre yandı. Gündüz ev yanacak diye uyarmıştım. Maalesef ateşler sardı. Size bir önceki yayında söndürdüm dediğim yer alev aldı. Hortumla yönünü değiştirdik” dedi.

Eşiyle konuşmasını anlatan Gökbakar, “Ona telefonda, ‘Bizim evimiz yanabilir ama yanarsa da hiç önemli değil karıcığım. Aynısını yeniden yerine koyacak imkanımız var inşallah. O yüzden hiç üzülmeyelim, biz burada insanlar için bir şeyler söyleyelim. Evimizi de kurtarabilirsek, kurtarırız. Kurtaramazsak da canımız sağ olsun.’ dedim, anlaştık, konu kapandı benim için. O yüzden üzülmüyorum ve korkmuyorum. Ben ve benim beraberimdeki arkadaşlarımın can güvenliği tehdit altına girdiği anda ben burayı tahliye ederim, arkama bakmam.” dedi.

Şahan Gökbakar kimdir?
22 Ekim 1980 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Komedyen Recep İvedik serisine hayat verdi. 1,80 cm boyundadır.

Şahan Gökbakar’ın eşi kim?
Asıl adı Ayla Selin Ortaçlı olan oyuncu 24 Aralık 1986 doğumludur. Ortaokul ve liseyi İtalyan Lisesi’nde okuyan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi’nde İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü’nü okudu. Daha ilkokul yıllarında Hayalimdeki Giysi adlı tasarım yarışmasında birinci oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir