Alef Dizisi Kitlesini Oluşturdu

Başrollerinde, Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in olduğu Alef dizisi, Blu TV’de başladı. İki dedektifin hikayesinin anlatan dizinin mistik bir konusu var.

Alef dizisi nasıl izlenir?
10 Nisan 21.30’da Blu TV ve FX Türkiye’de izleyicilerle buluştu. Birçok kişiyi kendisine bağlayan dizinin şimdiden bir kitlesi oluştu. Blu TV, ilk bölümü herkes için ücretiz olarak izleme imkanı sunuyor. Sonraki bölümler için ise ücretli üyelik oluşturmak gerekiyor. İnternet uygulaması olan her yerden diziyi izleyebilirsiniz.

alef dizisi

Alef dizisinin konusu nedir?
İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasından sonra ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesi anlatılıyor.

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir