Aldatan Kadınların Hikayeleri

Aldatmak ve aldatılmak tanımı kişiden kişiye çok değişiklik göstermektedir. Fiziksel olarak bir şey yaşamadıysa aldatmış sayılmaz, önemli olan duygusal açıdan aldatmaması, konuşup görüşebilir önemli olan sevmesin gibi bir çok düşünce hakimdir. Kişinin yaşadığı durumu nasıl algıladığı aldatmanın tanımlanmasını değiştirir. Bu değişik tanımları bir düzlemde topladığımızda şöyle bir genel tanım ortaya çıkıyor; fiziksel ve duygusal anlamda birlikte olduğu kişi dışında biriyle yapılan tüm özel paylaşımlar aldatma sayılabilir.

Aldatan kadinlar nasil davranir

İlişkideki duygusal eksikliklerden kaynaklanan aldatmadır.
İlgi azlığı, dinlendiğini hissetmeme, karşıdakinin onu anlamaya çalışmadığını düşünme, uzaklık, motivasyon bulamama ve monotonluk duygusal açıdan aldatma sebepleri arasındadır.

Bu tür aldatmalar kadınlarda daha yaygındır. İlişkideki eksikliği ya da yanlış seçimlerinin eksikliğini bir başka ilişkiyle doyurma çabasıdır.Aynı zamanda merak, heyecan arayışı, hayranlık ve monotonluktan kurtulma, sürekli yeni şeyler deneme isteği de bu tür aldatmalara sebep olabilir. Bu daha çok erkeklerde görünen bir doyum arayışıdır. Kişiler bu duygusal isteklerini fiziksel olarak bir aldatma ile değil de internet üzerinden bir başkasıyla konuşarak da gerçekleştirebilmektedir. Karşılıklı beğenilme isteği, sosyal ortamlarda bir takım sözlü ya da davranışsal flörtlere dönüşmektedir bu bir aldatma olmasa da kişiler tarafından risk faktörü olarak kabul edilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir