Alaaddin Ergün Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Kadehi Masalara isimli tekli parçasıyla tüm platformlarda çıkış yakalayan ve merak edilen isimlerden olan Alaaddin Ergün kimdir ? hakkında bilinen tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

alaaddin ergun kimdir nereli kac yasinda

Bilirim Yalan, Nasıl edelim, Ölmeden öldürdüler, Gel yeniden, Birileri kandırmış gibi parçaları vardır. Alaaddin Ergün, Ölmeden Öldürdüler isimli parçasını çıkardığında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: ”Ölmeden Öldürdüler şarkımız yayında. Öncelikle bana bu yolda inanan ve abiliğin en güzelini yapan Tolga Aykut abime minnettarım. şarkının müzik yönetmenliğini üstlenip A’dan Z ye kadar yanımda durup destek veren Kurtuluş Kuş Kardeşime çok teşekkür ediyorum Doğanay Karadeniz bu şarkı da kahrımı çeken sabahlara kadar uykusuz kalarak çalıştığımız Kardeşim Sana da çok teşekkür ediyorum şarkının bir bölümünü bana tek bir kelimem ile hediye eden Mehmet Elmas kardeşime ve Bu Yolda Yanımda Duran Destek Veren Mahzen Media ailesine Çok Ama Çok Teşekkür Ediyorum. Beni Bugüne kadar destekleyen siz değerli dostlarım sizlere de teşekkürü borç bilirim.” ifadelerini kullandı.

Kurtuluş kuş ve Tolga Aykut ile yakınlığı bulunan Alaaddin Ergün nereli ? bu bilgi henüz bulunmuyor. Alaaddin Ergün kaç yaşında gibi bilgiler de henüz paylaşılmamıştır. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmından yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.


Alaaddin Ergün Kadehi Masalara şarkı sözleri
Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki bana ayrılık Ben ağlanacak halime gülüyorum Kadehi masalara vuramam yaramadan Merhem olamam kanayan yaralara Gururum engel yaşanan anılara Çok düşündüm inan seni aramadan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir